Autokrediet

kredietspotter
Bij Kredietspotter kunt u een voordelige lening aanvragen.

geldshop
Geldshop is een voordelige bemiddelaar in leningen.

Als je een auto op het oog hebt, maar niet exact weet welke lening daar het meest geschikt voor is, dan is een autokrediet een uitstekende keuze. Als je niet genoeg geld op je bankrekening hebt staan is het kopen van een auto op aflossing erg handig. Toch wordt het door veel personen afgeraden. Niemand kan echter oordelen op de keuze die je maakt, deze is namelijk persoonsgebonden.

Auto op aflossing kopen
Het is in vergelijking met overige kredieten een stuk ongunstiger en duurder om een auto te kopen op aflossing. Je bent in veel gevallen vele malen voordeliger uit als je een persoonlijke lening afsluit voor de aankoop van een auto. Je hoeft het bedrag niet meteen te betalen, maar betaald het later in termijnen, of in één keer.

De kredietlimiet bij een autokrediet
Je spreekt samen met de garagehouder een bedrag af hoeveel je maximaal kunt lenen, om op die manier te kijken of de auto die je op het oog hebt betaalbaar is. Bij overige kredieten is dit bekend als het kredietlimiet. Er wordt gekeken naar het totale financiële plaatje. Bij een autokrediet is de rente meestal hoger dan de rente bij een bank of bij een kredietverstrekker.