Goedkope lening

kredietspotter
Bij Kredietspotter kunt u een voordelige lening aanvragen.

geldshop
Geldshop is een voordelige bemiddelaar in leningen.

Een goedkope lening afsluiten doet u door kredietverstrekkers te vergelijken. Het gaat er niet om welke aanbieder het bekendst is maar het gaat het om de voorwaarden van de lening en de rente. Als u een offerte aanvraagt bij meerdere aanbieders dan weet u zeker dat u een goedkope lening hebt doordat u de beste offerte kunt uitkiezen.

Kredietverstrekkers
Er zijn vele kredietverstrekkers met ieder eigen voorwaarden gekoppeld aan de leningen. Als u kredietverstrekkers vergelijkt dan moet u ten eerste kijken wat de rente is. Let wel op dat een lage rente niet altijd goedkoop lenen hoeft te zijn. Het kan ook gaan om een actierente die maar voor bepaalde tijd geldig is. Daarom moet u naast de rente ook de voorwaarden van de kredietverstrekkers vergelijken. Als het om een actierente gaat dan kunt u dit nalezen in de voorwaarden.

Bestaande leningen samenvoegen
Als u al eerder lening hebt afgesloten die u nog niet hebt afgelost dan kunt u deze samenvoegen met de nieuwe lening. U kunt hierbij denken aan een postorderkrediet of roodstand bij de bank. Deze leningen kunt u direct aflossen met de nieuwe lening. Doordat de nieuwe lening hoger wordt met de bestaande leningen kunt u een lagere rente krijgen. Dit kan behoorlijk schelen in de maandlasten en u kunt hierdoor vele honderden euro’s besparen.