Doorlopend krediet of persoonlijke lening?

kredietspotter
Bij Kredietspotter kunt u een voordelige lening aanvragen.

geldshop
Geldshop is een voordelige bemiddelaar in leningen.

Of u nu voor een doorlopend krediet of een persoonlijke lening dient te kiezen hangt van verschillende mogelijkheden af. Ten eerste is het doel waarvoor u het geld gaat geld lenen van groot belang. Gaat u bijvoorbeeld in goud beleggen dan is het goud over een paar jaar zeer waarschijnlijk nog evenveel geld waard. Als u bijvoorbeeld een auto of een boot of een motor gaat aanschaffen dan is deze over een paar jaar fors minder geld waard. En dan is het fijner als u de lening al heeft afgelost.

Tevens is het van groot belang hoe u uw inkomen verdient en welke maandlasten u al heeft. Wanneer deze te hoog zijn dan is mogelijk een doorlopend krediet toch een betere optie dan een persoonlijke lening. Het advies is dat u in alle gevallen uw persoonlijke mogelijkheden bespreekt met uw financieel adviseur. Dit kan bij een bank zijn dat u het doorneemt of samen met uw eigen financieel adviseur bij een assurantie tussen kantoor.

Een specialist kan vaak sneller en tevens deskundiger inschatten wat het beste voor u is en tevens de verschillende mogelijkheden bij hun bank of bij andere banken met u bespreken. Zo rolt er vaak het beste aanbod voor u uit de bus en is het dus sneller en beter geregeld dan als u alles zelf gaat uit puzzelen. Veel succes om de juiste keuze te maken bij het afsluiten van uw persoonlijke lening of bij het afsluiten van uw doorlopende krediet.

Tags: , , ,